Ντιντάκ: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί έναν πιο απτό στόχο»

Ντιντάκ: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί έναν πιο απτό στόχο»

Gazzetta team
Ντιντάκ: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί έναν πιο απτό στόχο»

bet365

Για το νικηφόρο σερί των 7 αγώνων που «τρέχει» η ΑΕΚ μέσα στο 2016, μίλησε ο Ντιντάκ Βιλά, επισημαίνοντας πως η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί ένα πιο εφικτό στόχο για τη φετινή χρονιά των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το νικηφόρο σερί των εφτά αγώνων που τρέχει η ΑΕΚ μέσα στο 2016: «Νομίζω ότι αυτό που μας βοηθάει είναι ότι δε δεχόμαστε γκολ. Όταν μια ομάδα δεν δέχεται γκολ, ή δέχεται δύσκολα, τότε ανεβαίνει η ψυχολογία και όλοι είναι χαρούμενοι. Σίγουρα μπορεί να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί μας κόντρα στη Βέροια. Αυτό ελπίζουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και σ' αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και ψάχνουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο: «Έχουμε πλέον το σκορ υπέρ μας, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε με σοβαρότητα και στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα του Ηρακλή για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Σίγουρα η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί έναν πιο απτό στόχο απ' ότι το πρωτάθλημα και γι' αυτό έχουμε προσπαθούμε να τα καταφέρουμε».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα