Ο Καμπιάσο στο πλευρό των ερυθρόλευκων Ακαδημιών (pics & vid)

Ο Καμπιάσο στο πλευρό των ερυθρόλευκων Ακαδημιών (pics & vid)

Ο Καμπιάσο στο πλευρό των ερυθρόλευκων Ακαδημιών (pics & vid)

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο βρέθηκε στο πλευρό των ερυθρόλευκων πιτσιρικάδων στην κοπή της πίτας των κεντρικών σχολών του Ολυμπιακού.

Με καλεσμένο τον Εστέμπαν Καμπιάσο τα παιδιά των κεντρικών σχολών του Ολυμπιακού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της σχολής Καραϊσκάκη. 
 
Περισσότερα από 350 παιδιά έφτασαν από νωρίς στο γήπεδο ντυμένα με τις ερυθρόλευκες εμφανίσεις τους και περίμεναν τον σπουδαίο Αργεντινό σταρ για να φωτογραφηθούν μαζί του αλλά και για να τον αποθεώσουν. Τα συνθήματα για τον Καμπιάσο έδιναν και έπαιρναν και όλα τα παιδιά δεν πίστευαν πως είναι "δίπλα" τους και τους μιλάει αυτός ο ποδοσφαιριστής. Μάλιστα τα παιδιά της σχολής Ρέντη είχαν φέρει προς τιμήν του και την σημαία της χώρας του, της Αργεντινής. 
 
Ο 36χρόνος ποδοσφαιριστής αφού φωτογραφήθηκε με τα εκατοντάδες παιδιά και υπέγραψε  αυτόγραφα, μιλώντας στο Olympiacos.org τόνισε πως παίρνει δύναμη από τα παιδιά και θυμάται τα παιδικά του χρόνια: "Είμαι χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ γιατί όταν είσαι κοντά στα παιδιά παίρνεις δύναμη. Ακόμη, δίπλα σε μικρούς ποδοσφαιριστές θυμάσαι τις δικές σου στιγμές σαν παιδί και τα όνειρα σου. Πάνω απ' όλα χαίρομαι γιατί είναι μια γιορτή και το μήνυμα της είναι ότι εκτός από τις ευθύνες που έχουμε ως ποδοσφαιριστές πρέπει να διασκεδάζουμε παίζοντας ποδόσφαιρο".
 
Το παρών στην γιορτή των κεντρικών σχολών (Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια) οι οποίες γιορτάζουν φέτος μαζί με όλες τις άλλες τα 15 χρόνια ζωής του δικτύου που διαθέτει 7000 παιδιά σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ, έδωσαν όλα τα στελέχη και οι προπονητές των σχολών, ο διευθυντής του δικτύου, Βασίλης Νάνος, ο σιευθυντής της Ακαδημίας, Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καρδιασμένος, η μασκότ της ΠΑΕ ο Λεόνε και φυσικά οι γονείς που στηρίζουν κάθε ημέρα τα παιδιά και τους δίνουν δύναμη για να συνεχίσουν να δουλεύουν στο σχολείο και τον αθλητισμό. 
 
Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης μιλώντας στα παιδιά των σχολών τους ζήτησε να συνεχίσουν να δουλεύουν και οι καλύτεροι θα περάσουν την πόρτα της Ακαδημίας στον Ρέντη: "Καλή χρονιά σε όλους σας με δύναμη και υγεία. Θέλουμε να συνεχιστεί η σωστή δουλειά στις Σχολές μας. Βλέπουμε ότι έχετε καλούς προπονητές, είστε σε καλό επίπεδο και κόντρα στην Ακαδημία είστε ανταγωνιστικοί. Κάθε χρόνο πολλά παιδιά από τις Σχολές της Αττικής και ειδικά από τις κεντρικές που είστε εδώ σήμερα στελεχώνουν τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού. Αυτό σημαίνει πολλά. Θέλουμε από εσάς να βελτιώνεστε, να είστε σωστοί χαρακτήρες, καλοί μαθητές και καλοί αθλητές". 
 
Ο Κώστας Καρδιασμένος σημείωσε από την πλευρά του: "Είναι μια πολύ  ωραία μέρα, όχι λόγο καιρού φυσικά αλλά γιατί βρέθηκε δίπλα στα παιδιά ένας ποδοσφαιριστής τεράστιας εμβέλειας που είναι ο Εστέμπαν Καμπιάσο και που πιστεύω εμπνεύστηκαν από αυτόν. Όλα τα παιδιά χάρηκαν που τον είδαν στην γιορτή τους. Θέλω να σημειώσω ότι γίνεται ένα πολύ σημαντικό έργο από τα στελέχη των Σχολών και της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που έχει ως στόχο όχι μόνο την ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων αλλά και προσωπικοτήτων που θα βρεθούν στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο και τα επόμενα χρόνια. Να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και καλοτυχία και φυσικά καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους". 
 
Όλα τα παιδιά πήραν το κομμάτι από την βασιλόπιτα τους και οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά κέρδισαν πλούσια δώρα της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ έβγαλαν και φωτογραφία με τον Λεόνε. Ο Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερα στις σχολές και στην Ακαδημία του με στόχο την προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην κοινωνία την οποία τροφοδοτεί με σωστούς ανθρώπους.

Best of internet