Ζντιέλαρ: «Ο κόουτς με εμπιστεύεται»

Ζντιέλαρ: «Ο κόουτς με εμπιστεύεται»

Gazzetta team
Ζντιέλαρ: «Ο κόουτς με εμπιστεύεται»

bet365

Ο Σάσα Ζντιέλαρ αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μάρκο Σίλβα, για τα ποδοσφαιρικά του είδωλα, αλλά και για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μάρκο Σίλβα: «Ο προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη και την ευκαιρία να αγωνίζομαι. Αυτό είναι αρκετό για μένα».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο: «Θεωρώ πως παίξαμε πολύ καλά. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας αυτή τη σεζόν», ενώ για τη συνεργασία του με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς ανέφερε: «Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζω δίπλα στον Λούκα, που είναι καλός μου φίλος. Πιστεύω πως τα πήγαμε πολύ καλά μαζί».

Για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχουμε κερδίσει εκεί τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το κάνουμε».

Για τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα: «Μου αρέσουν παίκτες όπως ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Ντε Ρόσι, αλλά ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Στίβεν Τζέραρντ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα