Πανιώνιος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Ουζουνίδης»

Πανιώνιος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Ουζουνίδης»

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά ο Πανιώνιος είναι αρνητικός στο να αφήσει τον προπονητή του ακόμα και αν πάρει χρήματα.

Πανιώνιος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Ουζουνίδης»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εντυπωσιάσει με το έργο του στον φετινό Πανιώνιο και όπως είναι λογικό έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, ο Εβρίτης τεχνικός είναι ο εκλεκτός του Αστέρα Τρίπολης για να αντικαταστήσει τον Στάικο Βεργέτη, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο και αυτός είναι ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει περίπτωση ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αποχωρήσει από την ομάδα ακόμα και αν οι Αρκάδες αποζημιώσουν τον Ιστορικό. Από τον Πανιώνιο ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν το ΟΚ για την αποχώρηση του προπονητή ειδικά στην μέση της σεζόν όταν ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr στόχος είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μείνει στην ομάδα και να την επαναφέρει στις παλιές καλές εποχές όταν ο Πανιώνιος είχε ως στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Best of internet