Πανιώνιος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Ουζουνίδης»

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Ουζουνίδης»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά ο Πανιώνιος είναι αρνητικός στο να αφήσει τον προπονητή του ακόμα και αν πάρει χρήματα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εντυπωσιάσει με το έργο του στον φετινό Πανιώνιο και όπως είναι λογικό έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, ο Εβρίτης τεχνικός είναι ο εκλεκτός του Αστέρα Τρίπολης για να αντικαταστήσει τον Στάικο Βεργέτη, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο και αυτός είναι ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει περίπτωση ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αποχωρήσει από την ομάδα ακόμα και αν οι Αρκάδες αποζημιώσουν τον Ιστορικό. Από τον Πανιώνιο ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν το ΟΚ για την αποχώρηση του προπονητή ειδικά στην μέση της σεζόν όταν ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr στόχος είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μείνει στην ομάδα και να την επαναφέρει στις παλιές καλές εποχές όταν ο Πανιώνιος είχε ως στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα