Πανιώνιος: Προσπάθησε για Πούγγουρα

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Προσπάθησε για Πούγγουρα

bet365

Ο Πανιώνιος έκανε κίνηση για τον Αχιλλέα Πούγγουρα ως αντί-Χατζηισαΐα, αλλά το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί την φετινή σεζόν σε δύο ομάδες (ΠΑΟΚ-Βέροια) κάνει αδύνατη την μεταγραφή. Σκέψεις για μετατόπιση Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα για τον ΠΑΟΚ ανάγκασε τον Πανιώνιο να βγει στο μεταγραφικό παζάρι για να βρει τον αντικαταστάτη του. Το όνομα που άρεσε στους «κυανέρυθρους» ήταν αυτό του Πούγγουρα ο οποίος ανήκει στον Δικέφαλο του Βορρά και αγωνίζεται δανεικός στην Βέροια.

Οι Νεοσμυρνιώτες ρώτησαν για την περίπτωσή του, αλλά το γεγονός ότι ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί με δύο ομάδες στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν (με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβας και στη συνέχεια στην Βέροια) κάνει αδύνατη την απόκτησή του.

Σκέψεις για Οικονόμου κεντρικός

Το γεγονός ότι τα περιθώρια στενεύουν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα πάνε σε γνωστές και πετυχημένες συνταγές. Μία από αυτές είναι η μετατόπιση του Βαγγέλη Οικονόμου στο πλευρό του Σπύρου Ρισβάνη.

Ο Οικονόμου είχε αγωνιστεί με επιτυχία την περσινή σεζόν ως κεντρικός αμυντικός και στις σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι αυτή η λύση με τον Τασουλή να αναλαμβάνει να γεμίσει τα παπούτσια του Οικονόμου.

Επίσης, ως κεντρικός αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί και ο Βασίλης Πατσατζόγλου τον οποίο οι άνθρωποι του συλλόγου τον πιστεύουν πολύ και αναμένεται σιγά σιγά να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα