Μιλάει με Ουτσέμπο η Βέροια (vids)

Μιλάει με Ουτσέμπο η Βέροια (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Μιλάει με Ουτσέμπο η Βέροια (vids)

bet365

Η Βέροια ψάχνει για επιθετικό και λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος κινείται για την απόκτηση του Μίκαελ Ουτσέμπο από την Μποαβίστα.

Την περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού Μίκαελ Ουτσέμπο εξετάζει η Βέροια. Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του αγωνίζεται στην πορτογαλική Μποαβίστα στην οποία μετακόμισε το καλοκαίρι του 2014 από την Σερκλ Μπριζ.

Την φετινή σεζόν η Μποαβίστα διανύει μια άσχημη χρονιά με συνέπεια να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και κάνει ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό. Ο 25χρονος στράικερ, ο οποίος μετράει 22 συμμετοχές και 4 γκολ με την φανέλα της Μποαβίστα κι έχει ύψος 1,94 εκατοστά, έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα και δεν αποκλείεται αυτή να είναι η Βέροια.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα