Δέλλας: Να περιορίσουμε τα ατού του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Δέλλας: Να περιορίσουμε τα ατού του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί το Σάββατο(30/1) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να περιορίσει τα ατού του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εμφάνιση στη Λεωφόρο και τον περιορισμό των αμυντικών λαθών: «Όπως έχουμε ξαναπεί, η συγκέντρωση δεν είναι κάτι που προπονείται και δυστυχώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο που δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για προπόνηση, προκειμένου να δουλέψουμε πάνω σε πράγματα που θέλουμε. Παρά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, σκορ το οποίο είναι μεν θετικό, αλλά και ύπουλο, εμείς πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την εμφάνιση, καθώς αύριο (30/1) μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα, όμως από την άλλη είναι μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα αντιδρούν. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτή την αντίδραση, την οποία και περιμένω. Από εκεί και πέρα, εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ συγκεντρωμένο παιχνίδι, να περιορίσουμε τα ατού του ΠΑΟΚ και να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από αυτό το ματς».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ και το διάστημα που θα χρειαστεί για να αποκτήσει χημεία ο Ατρόμητος: «Σίγουρα τα παιδιά που αποκτήθηκαν θα πρέπει να ενσωματωθούν πολύ γρήγορα και να μπουν στο κλίμα και την φιλοσοφία της ομάδας. Τα παιχνίδια είναι πολλά και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν παιχνίδι με παιχνίδι για να φρεσκαριστεί η ομάδα θα πρέπει να είναι προσεκτικές. Είμαστε σε αρκετά δύσκολη θέση και νομίζω βρισκόμαστε εδώ από δικά μας λάθη».


Τέλος για τον αν βοηθά την ομάδα το να αγωνίζεται κόντρα σε «μεγάλους» αντιπάλους: «Σίγουρα βοηθά, μιας και υπάρχουν περισσότεροι χώροι. Πιστεύω και ο ΠΑΟΚ θα παίξει ανοιχτά, με ενδιαφέρει πως θα παίξει και ο αντίπαλος, όμως πιο πολύ με νοιάζει το πως θα εμφανιστούμε εμείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα