Τούντορ: «Καλό το κλίμα στα αποδυτήρια»

Gazzetta team
Τούντορ: «Καλό το κλίμα στα αποδυτήρια»

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ με δηλώσεις του υποστήριξε πως το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλό, κάνοντας ταυτόχρονα «επίθεση» σ' αυτούς που παρουσιάζουν την κατάσταση διαφορετική. Μίλησε για την απόκτηση μεσοεπθετικού, για τον Μπερμπάτοφ, αλλά και για τον Ατρόμητο.

Ο Κροάτης τεχνικός με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για τα ματς κόντρα σε ΑΕΚ και Πανιώνιο: «Στο πρωτάθλημα ηττηθήκαμε μετά από 2 με 3 μήνες και ηττηθήκαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ κάτι που μπορεί να σου συμβεί ακόμη και αν είσαι στην καλύτερη των καταστάσεων. Ακόμη και έτσι κάναμε ένα παιχνίδι καλό, το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο η ομάδα μου έκανε μια επίδειξη σοβαρότητας και συμπαγούς ομάδας που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο καμία ευκαιρία για να κάνει κάτι καλύτερο και συνεχίζουμε».

Για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή και αν είναι αυτή που ο ίδιος είχε ονειρευτεί: «Έχουμε αλλάξει το σύστημα στα τελευταία τέσσερα , πέντε παιχνίδια, έχουμε γυρίσει στο 4-2-3-1. Έχουμε κάνει καλά ματς, άλλα έχουμε κάνει και ματς που δεν ήταν στο καλύτερο επίπεδο, αλλά συμβαίνει αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά πάνω στο συγκεκριμένο σχηματισμό προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι».

Για το θέμα της μεταγραφής μεσοεπιθετικού και αν του έχουν πει κάτι από τη διοίκηση: «Είμαι προπονητής. Έχω τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσα να έχω στη διάθεσή μου και δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα και δουλειά να μιλάω για τις μεταγραφές».

Για το πώς είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας: «Η κατάσταση είναι πολύ καλή, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, τα παιδιά προπονούνται καλά είναι πολύ καλύτερο το κλίμα από αυτό που κάποιοι προσπαθούν να το παρουσιάσουν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Χάσαμε από την ΑΕΚ μετά από 3 μήνες αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο συμβαίνει. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να είμαστε και στη συνέχεια καλά».

Για το θέμα Μπερμπάτοφ: «Δεν γίνεται να μιλάμε κάθε μέρα για τον Μπερμπάτοφ, ας προσπεράσουμε αυτή την ερώτηση».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, καλό προπονητή. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις κόντρα στον Ατρόμητο και είδαμε και 2 μέρες πριν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πόσο καλά έπαιξε και οι παίκτες του έδειξαν την αξία τους. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι συγκεντρωμένοι, με μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι του Σαββάτου και είμαι αισιόδοξος αλλά θα δούμε τι θα γίνει την ώρα του παιχνιδιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα