Νέες συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο!

Νέες συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο μετά την απόφαση Κοντονή να «κλείσει» το πέταλο της Θύρας 13!

Νέες συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο!

Οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα! Κατά την διάρκεια της Παρασκευής, οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ζάκυνθο αλλά και σε αυτά του Σταύρου Κοντονή. Βρήκαν κλειστές πόρτες και τοιχοκόλλησαν την επιστολή διαμαρτυρτίες, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Αγαπητοί κύριοι και κυρίες, με δεδομένη την συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , η οποία εορτάστηκε προσφάτως με πομπώδη και εμφατικό τρόπο από την παράταξη σας, εμείς το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού Α.Ο. Ζακύνθου αισθανόμαστε την ανάγκη να σας εκφράσουμε την μέγιστη απογοήτευση μας για την συνολική στάση και τους χειρισμούς της κυβέρνησης σας σε σημαντικά θέματα της κοινωνικής μας ζωής. 

Και μπορεί για τα θέματα που αφορούν διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και την τρόικα ή την θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρώπη εν γένει εμείς πρώτοι να αναγνωρίζουμε ότι η χώρα μας εκπροσωπούμενη από την κυβέρνησή σας, εκβιάστηκε αισχρά, απειλήθηκε βάναυσα και εξακολουθεί να τρομοκρατείται από δήθεν ευρωπαίους δημοκράτες, εκπροσώπους κατ’ επίφασιν δημοκρατικών θεσμών, αδυνατούμε όμως να καταλάβουμε από πού πηγάζει η στάση σας απέναντι σε μικρότερα, αλλά εξίσου σημαντικά, θέματα της καθημερινότητας μας.

Θέματα που άπτονται θεμελιωδών αρχών και αφορούν σε αξίες ενός προοδευτικού δημοκρατικού κράτους, όπως η πάταξη της διαφθοράς, η απόδοση δικαιοσύνης, η ισονομία, η εξάλειψη της συναλλαγής και της αναξιοκρατίας.

Ειδικότερα στον τομέα του αθλητισμού, από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ανώτατος άρχων σαν υφυπουργός είναι ο μοναδικός βουλευτής που εκλέγει το νησί μας και που οι περισσότεροι έχουμε κατά καιρούς τιμήσει με την ψήφο μας, όπως άλλωστε φανερώνουν τα πρωτοφανή ποσοστά του για την ιστορία της μονοεδρικής Ζακύνθου στις 3 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Εκφράζοντας σας την βαθύτατη θλίψη μας για την έκβαση των πραγμάτων, και αφού σας ζητήσουμε να μεταφέρετε την απογοήτευση μας στον εκλεγμένο εκπρόσωπο του νησιού μας στο κοινοβούλιο (αν ακόμα έχετε επαφή μαζί του), ανυπόμονα αναμένουμε μια ειλικρινή τοποθέτηση σας ως προς τα αναφερθέντα στην επιστολή μας.

Σε περίπτωση αδυναμίας τοποθέτησης, σεβόμενοι την δύσκολη θέση στην οποία τυχόν ευρίσκεσθε σαν νομαρχιακή επιτροπή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ζακύνθου, θα θέλαμε κατ’ ελάχιστον να μας ενημερώσετε αν ισχύει η πληροφόρηση που έχουμε ότι ο βουλευτής «μας» απαντά πλέον αποκλειστικά και μόνο στην προσφώνηση «κ. Υπουργέ».

Με Τιμή, Το Δ.Σ. Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού Α.Ο. Ζακύνθου".

Διαμαρτυρία και στην Θεσσαλονίκη

Από κει και πέρα, περίπου 80 φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν και στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Θεσσαλονίκη! Σήκωσαν πανό κατά του υφυπουργού αθλητισμού και πέταξαν φέιγ-βολάν που έγραφαν: «Η ΘΥΡΑ 13 είναι ιδέα και οι ιδέες δεν κλειδώνονται». Μάλιστα, μπήκαν στο εσωτερικό των γραφείων και διέκοψαν την γενική συνέλευση που βρισκόταν σε εξέλιξη! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού θα είναι καθημερινές και έχουν ως στόχο την διαμαρτυρία για την πρωτάκουστη τιμωρία από τον Σταύρο Κοντονή.

 

 

 

Best of internet