Σπανός: «Όταν βλέπω τον Μπερμπάτοφ βαριέμαι...»

Gazzetta team
Σπανός: «Όταν βλέπω τον Μπερμπάτοφ βαριέμαι...»

bet365

Ο Γιώργος Σπανός με αφορμή το αυριανό (30/1) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε για την πορεία του Ατρομήτου, για την διαιτησία, τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μίλησε στον «Arena» για το αυριανό (30/1) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αρχικά για την κακή φετινή πορεία της ομάδας του: «Σίγουρα δεν διανύουμε καλή σεζόν, είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία αλλά νομίζω ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Η ποιότητα του ρόστερ μας δεν νομίζω να συνάδει με την βαθμολογική μας θέση».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Πάντα η Τούμπα είναι δύσκολη έδρα και ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα, ο Πίτου Γκαρσία έχει κάποιο πρόβλημα στον ώμο, ο Ουσέρο δεν παίζει, έχουμε αυτές τις δυο απουσίες στο κέντρο αλλά θεωρώ ότι έχουμε ρόστερ με το οποίο μπορούμε να καλύψουμε αυτές τις απουσίες. Θα δείτε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τον νεοαποκτηθέντα, τον Βόσνιο Στόιτσεφ».

Για το πώς βλέπει την διαιτησία στην Ελλάδα: «Δεν μπορούμε να ζητάμε άριστη διαιτησία όταν το ποδόσφαιρό μας έχει τόσα προβλήματα. Δεν νομίζω πάντως ότι κρίνονται πρωταθλήματα μόνο από διαιτητικά λάθη. Σαφώς υπάρχουν κακοί διαιτητές αλλά αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Λάθη κάνουν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, ο παράγοντας, θα κάνει λάθη και ο διαιτητής. Οι «μεγάλοι» πάντως δεν αδικούνται από την διαιτησία. Νομοτελειακά πάντα συμβαίνει αυτό. Και εμείς οι παράγοντες το χρησιμοποιούμε πολλές φορές σαν άλλοθι. Η διαφορά του Ολυμπιακού με τις υπόλοιπες ομάδες είναι τόσο μεγάλη που δεν χρειάζεται την βοήθεια των διαιτητών. Νομίζω περισσότερο κακό του κάνουν οι διαιτητές που του δίνουν κάποια σφυρίγματα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τις κινήσεις που κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε: «Οι φίλοι μου οι ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να του κάνουν μια προτομή και να κοιτάξουν να τον κρατήσουν στην ομάδα με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αν δεν ήταν ο Σαββίδης ο ΠΑΟΚ θα είχε την τύχη του Άρη, της ΑΕΚ. Πρέπει να τον βοηθήσουν και να τον θωρακίσουν, είναι δύσκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ με απαιτητικό κόσμο. Όταν έχεις τόσα χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα δεν γίνεται να αλλάξεις το dna της ομάδας από την μια μέρα στην άλλη».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να κάνει καλές μεταγραφές και να παίρνει ποδοσφαιριστές για το μέλλον. Έχει πάρει μεγάλα ταλέντα και ξένους αλλά και Έλληνες παίκτες. Η μεταγραφή του Μπερμπάτοφ ήταν άλλης λογικής. Άμα θέλετε να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά, όταν τον βλέπω τον Μπερμπάτοφ βαριέμαι. Μπορεί να είναι «σπασμένος» ψυχολογικά, μπορεί να έχει άλλα θέματα. Η εικόνα που βγάζει είναι ενός δυστυχισμένου ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα