H παρουσίαση της επετειακής φανέλας του ΠΑΟΚ! (pics & vid)

H παρουσίαση της επετειακής φανέλας του ΠΑΟΚ! (pics & vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
H παρουσίαση της επετειακής φανέλας του ΠΑΟΚ! (pics & vid)

bet365

Με συγκίνηση ο Γιώργος Κούδας παρουσίασε με αφορμή τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, την επετειακή φανέλα και ευχήθηκε να φέρει γούρι και... κούπα στην ομάδα!

Αναμονή τέλος! Η νέα επετειακή εμφάνιση του Δικεφάλου για τα 90 χρόνια ζωής του Συλλόγου... αποκαλύφθηκε! Ήταν όλοι εκεί. Οι πρωταγωνιστές του σήμερα. Οι παίκτες, ο Τούντορ, ο Άρνεσεν, ο Βεζυρτζής! Αλλά και οι πρωταγωνιστές του... χθες. Ο «Μεγαλέξανδρος» Γιώργος Κούδας, ο Λέανδρος Συμεωνίδης δόξα των δεκαετιών του '50-'60, ο Κούλας Αποστολίδης και άλλοι από το ένδοξο παρελθόν του Δικεφάλου του Βορρά!

Οι πάντες... αποθέωσαν την νέα επετειακή φανέλα, οι παίκτες έδειξαν ενθουσιασμένοι, ενώ ο Γιώργος Κούδας ευχήθηκε «αυτή η φανέλα να συνδυαστεί και με έναν τίτλο για τον ΠΑΟΚ»! Όπως τονίσαμε η νέα επετειακή φανέλα θα φορεθεί από το βράδυ του Σαββάτου στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών στην Τούμπα!


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα