«Στον δρόμο για την ΑΕΚ ο Κοντέ»

«Στον δρόμο για την ΑΕΚ ο Κοντέ»

Gazzetta team
«Στον δρόμο για την ΑΕΚ ο Κοντέ»

bet365

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αντερλεχτ για τον δανεισμό του Ιμπραΐμα Κοντέ βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Βέλγους.

Ο 24χρονος εξτρέμ παραχωρείται από την Αντερλεχτ μόνο με τη μορφή δανεισμού και όχι με ρήτρα αγοράς του, γεγονός που έχει αποτρέψει άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν να κάνουν πρόταση. Οχι όμως και την Ενωση, για την οποία οι Βέλγοι πιστεύουν ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ώστε να τον κάνει δικό της μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία τονίζουν και το γεγονός ότι η Αντερλεχτ τον δίνει μόνο με δανεισμό καθώς πιστεύει πολύ σε αυτόν, παρά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στο γόνατο.

Αν αποδειχθεί ότι οι Βέλγοι λένε την αλήθεια, τότε οι Κοντέ και Ισνάλντο αναμένεται να είναι οι δύο εξτρέμ που θα αποκτήσει η ΑΕΚ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα