ΠΑΟΚ: Σαββίδης, «δεκάρι», και ρετρό φανέλα

ΠΑΟΚ: Σαββίδης, «δεκάρι», και ρετρό φανέλα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Σαββίδης, «δεκάρι», και ρετρό φανέλα

bet365

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη αφήνει «ανοικτό παράθυρο» για την απόκτηση επιτελικού μέσου. Με την επετειακή φανέλα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν –εδώ και πολλές μέρες- στο συμπέρασμα, ότι δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα μπει στη διαδικασία απόκτησης επιτελικού μέσου. Όμως, με τον Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών όλα μπορεί να συμβούν!

Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν συζητήσεις με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, ασφαλώς η κουβέντα θα πάει γύρω από τις μεταγραφές και ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι 100% βέβαιος έχοντας μπροστά του τον (απρόβλεπτο) Ιβάν Σαββίδη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα ασχοληθεί και με άλλα θέματα, όπως αυτά που αφορούν τον εορτασμό των 90 χρόνων της ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζει σήμερα το απόγευμα την επετειακή φανέλα του και το Σάββατο (30/01) να αγωνίζεται κόντρα στον Ατρόμητο με τη ρετρό εμφάνιση.

Η αθλητική εταιρεία, Macron, που «ντύνει» τον ΠΑΟΚ δημιούργησε μια φανέλα εμπνευσμένη από την περίοδο 1965-66, ολόμαυρη με άσπρες «πινελιές» (γιακάς, κορδόνι) πάνω της.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το 2016 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Από το καλοκαίρι του 2015 και σε συνεργασία με τη Macron ξεκίνησε το project της δημιουργίας της επετειακής εμφάνισης, η οποία έχει κατασκευαστεί με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας υλικών, ενώ το λογότυπο των 90 χρόνων θα είναι τυπωμένο στο μανίκι με την τεχνική flock/satin, την τελευταία λέξη στην αποτύπωση λογοτύπων.

Η αναμονή για την επετειακή εμφάνιση τελειώνει, καθώς η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 19:15.

Εκδήλωση την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε απ’ ευθείας στο PAOK TV.

Το πολυτελές κουτί και την εμφάνιση που θα φέρει μοναδικό αύξοντα αριθμό θα το παραλαμβάνουν από το Σάββατο όσοι την έχουν προπαραγγείλει, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμη και στα επίσημα καταστήματα του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα