Πρώτος στόχος για την επίθεση ο Ολαναρέ

Πρώτος στόχος για την επίθεση ο Ολαναρέ

Gazzetta team
Πρώτος στόχος για την επίθεση ο Ολαναρέ

bet365

Στην περίπτωση του 21χρονου διεθνή Νιγηριανού, Άαρον Σάμουελ Ολαναρέ, φαίνεται πως έχει ρίξει το βάρος της η ΑΕΚ, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Η ΑΕΚ αναζητά τον παίκτη που θα ενισχύσει την επίθεση της και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η περίπτωση του Άαρον Σάμουελ Ολαναρέ βρίσκεται ψηλά στην λίστα της.

Ο ύψους 1.89, διεθνής Νιγηριανός φορ αγωνίζεται στην Γκουάνγκζου του Σβεν Γκόραν Έρικσον και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Στο πρωτάθλημα της Κίνας είχε αρκετά καλά στατιστικά, μετρώντας 15 γκολ σε 34 αναμετρήσεις, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στη νορβηγική Σάρμπσποργκ (26 παιχνίδια, 10 τέρματα).

Με την Εθνική Νιγηρίας μετρά 2 γκολ σε 7 εμφανίσεις και τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πως ταιριάζουν στις απαιτήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ, με την Ένωση να εντείνει πλέον τις προσπάθειες της για να τον αποκτήσει.

Ως εναλλακτική υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Τσέχου Τόμας Πέκχαρτ της Ίνγκολσταντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα