Η συμπαράσταση που έγινε... σύλληψη!

Η συμπαράσταση που έγινε... σύλληψη!

Νίκος Αθανασίου
Η συμπαράσταση που έγινε... σύλληψη!

bet365

Οι συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού συνεχίστηκαν και έξω από τη ΓΑΔΑ, με τις αστυνομικές δυνάμεις να πιάνουν κόσμο που πήγε για συμπαράσταση!

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν έξω από σπίτι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για να διαδηλώσουν κατά της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για κλείσιμο της Θύρας 13.

Εκεί υπήρξαν συλλήψεις 20 φίλων του «τριφυλλιού», οι οποίες ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Συγκεκριμένα η συνέχεια δόθηκε έξω από την ΓΑΔΑ, όταν αστυνομικοί έπιασαν και άλλους οπαδούς του Παναθηναϊκού (περίπου 70) που είχαν πάει να συμπαρασταθούν σε όσους είχαν συλληφθεί στην Κυψέλη.

Το γεγονός η αλήθεια είναι ότι προκαλεί ερωτήματα, καθώς δεν βλέπουμε συχνά να γίνονται ανάλογες κινήσεις σε όσους βρίσκονται έξω από την ΓΑΔΑ για συμπαράσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα