Τούντορ: «Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα»

Θοδωρής Βασίλης
Τούντορ: «Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα»

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ επανέλαβε πολλές φορές ότι η ομάδα είναι πάνω απ' όλα για το θέμα του Μπερμπάτοφ και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη διαχείριση του αποτελέσματος από τους ποδοσφαιριστές του.

«Είχαμε μια καλή παρουσία σαν ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα. περιμέναμε ότι το παιχνίδι δεν θα έχει πολλές φάσεις. Καταφέραμε και πετύχαμε το γκολ και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Δικέφαλου στην συνέντευξη Τύπου.

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα του έδειξε ωριμότητα στη διαχείριση του αποτελέσματος σε σχέση με την Ξάνθη, εξήγησε: «Ξέραμε ότι το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση και γι αυτό δεν ήταν στόχος μας να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά να είμαστε σοβαροί. Κάτι που καταφέραμε. Οι αντίπαλοι δεν μας έκαναν φάσεις. Από δύο γυρίσματα έγινε το γκολ. Το καλό είναι ότι διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι σιγά σιγά η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο όταν θα υπάρξουν και οι επιστροφές γιατί έχουμε κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών».

Για την εμφάνιση των Κοροβέση και Ρικάρντο Κόστα, σημείωσε: «Μπράβο στον Κοροβέση. Τον γνώριζα από τις προπονήσεις και είμαι ικανοποιημένος. Μιλάμε για τον Ρικάρντο Κόστα. Έχει εμπειρία. Δεν ήταν εύκολο γι' αυτόν να παίξει όλο το ματς, γιατί ερχόταν από τραυματισμό και δεν είχε κάνει προετοιμασία να μπει να παίξει 90 λεπτά».

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε επιπλέον πίεση μετά την ήττα από την ΑΕΚ και όσα έγιναν με τον Μπερμπάτοφ, ξεκαθάρισε: «Όχι. Τίποτα λιγότερο σε σχέση με την υπόλοιπη σεζόν. Την ίδια πίεση».

Σε ό,τι αφορά τον Σκόνδρα και την κριτική που του άσκησε, είπε: «Δεν ήταν κριτική έτσι όπως το εννοείτε εσείς. Αυτό που είχα πει είχε να κάνει μόνο με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχουμε διαφορετική οπτική γωνία για την κριτική. Σήμερα ήταν καλός. Είμαι ικανοποιημένος».

Για τη δήλωση του Μπερμπάτοφ ότι ήρθε για τα μεγάλα ματς, τη σχετική τοποθέτηση του Άρνεσεν και το αν υπάρχει συμφωνία για κάτι τέτοιο, εξήγησε: «Καταλαβαίνω αυτό που λέτε. Όσοι βλέπουν τον ΠΑΟΚ ασχολούνται αποκλειστικά με τον Μπερμπάτοφ, αλλά εγώ έχω διαφορετική άποψη με αυτό που λέτε. Εγώ έχω 20 παίκτες στη διάθεσή μου και βλέπω 20 παίκτες από την πρώτη μέρα. Όταν αποφασίζω, σκέφτομαι 30 φορές παραπάνω για το ποιους θα βάλω να παίξουν. Γιατί πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος το βλέπει διαφορετικά, αλλά δεν είναι αντικειμενικοί γιατί δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες και την πραγματικότητα μέσα στην ομάδα, τι γίνεται στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις».

Για το ότι ο Βούλγαρος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης και σταρ της ομάδας, δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένα κλαμπ στον κόσμο που η ενδεκάδα ξεκινά με βάση τα λεφτά που παίρνει ο κάθε παίκτης. Κανένα κλαμπ στον κόσμο».

Για το τι εννοούσε με τη φράση του ότι ο Μπερμπάτοφ «ήταν ένας τεράστιος παίκτης»: «Όχι προς Θεού. Θέλω να με μεταχειρίζεστε σωστά. Δεν εννοούσα ότι δεν είναι τεράστιος παίκτης. Το είπα αστειευόμενος. Πήρατε στα σοβαρά αυτά που είπα μετά το ντέρμπι, ότι δεν πιάνουν οι αμυντικοί το γάλα τους και έμειναν κοντοί. Έτσι το είπα κι αυτό. Ήταν πλάκα και γι' αυτό θέλω να με μεταχειρίζεστε σωστά».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα