«Τέσσερα εκατ. ευρώ στο... τραπέζι για Φινμπόγκασον»!

«Τέσσερα εκατ. ευρώ στο... τραπέζι για Φινμπόγκασον»!

Δημήτρης Τομαράς
«Τέσσερα εκατ. ευρώ στο... τραπέζι για Φινμπόγκασον»!

bet365

To Μόντρεαλ σύμφωνα με ισπανικές πηγές δίνει 4 εκατ. ευρώ στην Σοσιεδάδ για τον Φινμπόγκασον αλλά ο Ισλανδός παραμένει αρνητικός. Η... εκδοχή της ερυθρόλευκης αποζημίωσης.

Με βάση τα όσα διαρρέονται από την Ισπανία η ομάδα του Μόντρεαλ προσέφερε 4 εκατ. ευρώ στην Σοσιεδάδ για την απόκτηση του Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός όμως ξεκαθάρισε εξαρχής - όπως σας έχουμε γράψει ξανά - πως δεν θέλει να πάει στο MLS.

Παίξε στην Sportingbet με ακόμα καλύτερες τιμές στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο.

Από την μεριά τους «Φίνμπο» και Σοσιεδάδ περιμένουν τις επόμενες εξελίξεις. Η Mundo Deportivo από την πλευρά της μετέδωσε ότι επειδή και ο Ολυμπιακός ζήτησε την διακοπή του δανεισμού του υπάρχει το ενδεχόμενο του... συμβιβασμού δίνοντας το ποσό του 1 εκατ. ευρώ στην Σοσιεδάδ.

Οι Ισπανοί για την μεταγραφή του διεθνούς στράικερ ζητούσαν 5 και πλέον εκατ. ευρώ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα