«Παίρνει πίσω Γιαταμπαρέ ο Ολυμπιακός και τον πουλάει στη Βέρντερ»

«Παίρνει πίσω Γιαταμπαρέ ο Ολυμπιακός και τον πουλάει στη Βέρντερ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Παίρνει πίσω Γιαταμπαρέ ο Ολυμπιακός και τον πουλάει στη Βέρντερ»

bet365

Μετά τον Ματιέ Ντοσεβί, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην παραχώρηση και του Σαμπού Γιαταμπαρέ στην Βέρντερ, όπως υποστηρίζουν οι Βέλγοι!

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε το περασμένο καλοκαίρι στη Σταντάρ Λιέγης τους Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ με τους δύο Αφρικανούς να κάνουν την διαφορά με τις εμφανίσεις τους στον βελγικό σύλλογο.

H Σταντάρ Λιέγης έσπευσε με αστραπιαίες ενέργειες να αποκτήσει τον πρώτο καταβάλλοντας το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αντίθετα, οι εξελίξεις πρόλαβαν τους «Rouches» αναφορικά με την περίπτωση του Γιαταμπαρέ. Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός σκοπεύει να διακόψει τον δανεισμό του προκειμένου να τον πουλήσει στην Βέρντερ Βρέμης.

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται στη διακεκαυμένη ζώνη της Μπουντεσλίγκα και στην προσπάθεια ενίσχυσης της καλοβλέπει την περίπτωση του μέσου από το Μάλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα