Στον Αστέρα το καλοκαίρι ο Αθανασιάδης

Στον Αστέρα το καλοκαίρι ο Αθανασιάδης

Στον Αστέρα το καλοκαίρι ο Αθανασιάδης

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Αθανασιάδης από το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, που μένει ελεύθερος από τον Πανθρακικό.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από το προσεχές καλοκαίρι φαίνεται πως έχει βρει κιόλας ο Γιώργος Αθανασιάδης. Το συμβόλαιο του 22χρονου γκολκίπερ με τον Πανθρακικό λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, κάτι που του έδωσε τη δυνατότητα να συζητήσει από τώρα για το μέλλον του.

Έτσι, λοιπόν, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους ακρίτες και τα έχει βρει σε όλα με τον Αστέρα για να συνεχίσει την καριέρα του στους Αρκάδες και να... κατηφορίσει από την Κομοτηνή στην Τρίπολη.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την τωρινή μεταγραφική περίοδο, η οποία φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, ο Αστέρας αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες τον Κριστιάν Μανουέλ Τσάβες, ενώ στον Πανθρακικό δεν είναι ξεκάθαρο αν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση, κάτι που στον σύλλογο της Θράκης αφήνουν ανοιχτό.

Best of internet