Ροντρίγκο Μολέντο: «Έζησα έναν εφιάλτη στη Μέταλιστ»

Ροντρίγκο Μολέντο: «Έζησα έναν εφιάλτη στη Μέταλιστ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ροντρίγκο Μολέντο: «Έζησα έναν εφιάλτη στη Μέταλιστ»

bet365

Ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη Μέταλιστ Χάρκιβ αλλά και τους λάθους χειρισμούς στο θέμα του τραυματισμού του.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ, ο οποίος βλέπει την καριέρα του να έχει πάρει την κατιούσα ψάχνει μία ευκαιρία στον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος άσος επέστρεψε τον περασμένο Ιούλιο στην Ιντερνασιονάλ, δίχως όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Μολέντο βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, ευελπιστώντας πως θα περάσει τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Ο υψηλόσωμος στόπερ μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το πέρασμα του από την Ουκρανία.

«Η παρουσία μου στη Μέταλιστ εξελίχθηκε σε εφιάλτη. 'Ηταν όλα καλά στο πρώτο μισό της σεζόν όταν ήμασταν αήττητοι σε 17 ματς. Είχαμε 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και σκόραρα δύο γκολ.

Τα προβλήματα άρχισαν τον Μάρτιο, όταν ένιωθα πόνους στο γόνατο μου. Ο Βραζιλιάνος γιατρός μου, μου εξήγησε πως χρειάζομαι χειρουργική επέμβαση.

Οι Ουκρανοί αντιθέτως το πήραν χαλαρά και μου συνέστησαν να ακολουθήσω θεραπεία. Όσο περνούσε ο καιρός δεν με πλήρωναν. Τελικά με έστειλαν στο Μόναχο όπου εγχειρίστηκα τον Οκτώβριο του 2014», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μολέντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα