Μπερμπάτοφ: «Απογοητευμένος όταν δεν παίζω»

Μπερμπάτοφ: «Απογοητευμένος όταν δεν παίζω»

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπερμπάτοφ: «Απογοητευμένος όταν δεν παίζω»

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπετμπάτοφ, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, τοποθετήθηκε για την κόκκινη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ δηλώνει «απογοητευμένος από την κόκκινη κάρτα και την ήττα από την ΑΕΚ», ενώ στον επίλογο της «συνέντευξης» που πήρε ο… Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναφέρει ότι «παραμένω ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ» και ξεκαθαρίζει, πως «μπορώ με την ποδοσφαιρική ποιότητά μου να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο».

Πιο αναλυτικά:

-Πώς νιώθεις;

Είμαι καλά, αλλά απογοητευμένος. Χάσαμε από την ΑΕΚ και πήρα κόκκινη κάρτα.

-Ήταν δίκαιη η κόκκινη κάρτα;

Ναι. Ένας παίκτης της ΑΕΚ με κρατούσε για να μην πάρω θέση στην περιοχή και το γεγονός ότι ήμουν θυμωμένος και νευριασμός, με έκανε να τον χτυπήσω.

Αυτό δεν είναι λόγος να χτυπήσεις κάποιον! Πολλοί παίκτες κρατιούνται μέσα στο ματς.

Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Το ξαναλέω ότι αυτό δεν ήταν κάτι που με δικαιολογεί. Αλλά ο καθένας μπορεί να χάσει την ισορροπία του και να κάνει κάτι ανόητο μέσα στο παιχνίδι.

- Γιατί ήσουν τόσο νευρικός και θυμωμένος;

Επειδή έβλεπα το ματς και η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς, παρόλα αυτά σκόραρε. Επειδή δεν έπαιζα και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Ήταν ένα ντέρμπι και ήρθα εδώ για να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια, όπου η ποιότητα και η εμπειρία μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, κι όχι να κάθομαι στον πάγκο και να μην κάνω τίποτα. Κι όμως συνέβη το αντίθετο.

- Είσαι απογοητευμένος από αυτό;

Ναι. Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτή την περίπτωση, μου βγήκε σε έναν αντίπαλο. Δεν είμαι από τους παίκτες που ψάχνονται για καυγά, αυτό είναι γνωστό, αλλά αυτή τη φορά συνέβη, και ζητάω συγνώμη.

-Και τώρα;

Τώρα πρέπει να δεχθώ τις συνέπειες για την πράξη μου. Τρία ματς τιμωρία. Και για αυτό πρέπει να πω συγνώμη στην ομάδα.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο Βούλγαρος άσος του ΠΑΟΚ στο τέλος της συνέντευξης ρωτήθηκε για τις αναφορές των ΜΜΕ σχετικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

- Γράφουν στα Media ότι θα φύγεις από τον ΠΑΟΚ;

«Γι' αυτό δίνω σε σένα αυτή τη συνέντευξη και όχι σε κάποιους που λένε ανόητα πράγματα από αυτά… Δεν είναι αλήθεια και με κάτι τέτοια προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα. Ή υπάρχει κόσμος που λέει: “Κοίτα τον, δεν θέλει να παίζει πια και γι’ αυτό δέχθηκε την κόκκινη κάρτα”. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι. Ακόμη απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω. Όταν αυτό δεν συμβαίνει είμαι νευριασμένος και απογοητευμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να νιώθεις χαρά όταν δεν αγωνίζεσαι, ενώ από την άλλη με πληρώνουν καλά χρήματα, με βάση όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, με την ποδοσφαιρική μου ποιότητα, την οποία έχω δείξει κατά την διάρκεια της καριέρας μου. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, είμαι απογοητευμένος κι αυτό μπορείτε να το δείτε. Για μένα, εάν το πάθος για ποδόσφαιρο μειωθεί και σταματήσω να είμαι νευριασμένος, σταματήσω να φωνάζω και απλά να στέκομαι στον αγωνιστικό χώρο, τότε σημαίνει πως δεν με απασχολεί ούτε το ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και η ομάδα. Αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τώρα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου και θα παλεύω για την ομάδα, ακόμη κι εάν δεχθώ και κόκκινη κάρτα κάποια φορά». Δείτε τη δημοσίευση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο Facebook:

Interview with Dimitar Berbatov, conducted by journalist Dimitar Berbatov..JDB: Hi, How are you feeling..DB: Hi. I am...

Δημοσιεύτηκε από Dimitar Berbatov στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα