Ο Ολυμπιακός δίπλα στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης (vid)

Ο Ολυμπιακός δίπλα στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης (vid)

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός δίπλα στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης (vid)
Σε μια μεγάλη γιορτή η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη, εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, στο φουαγιέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί 1.300 άτομα διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από τον μουσικό Μανόλη Κονταρό και το συγκρότημα του.
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα και από εμένα και για μία ακόμη φορά χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας. Δεν θα σας κουράσω σήμερα γιατί είναι μία μέρα, χαράς και γιορτής. Με χαρά στέκομαι εδώ μπροστά σας, διότι πιστεύω ότι τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης είναι μία από τις δομές του Δήμου, που η νέα Δημοτική Αρχή έχει σκύψει με ευαισθησία και νομίζω ότι έχουμε αρκετά καλά αποτελέσματα.
 
Όπως έχω πει και σε διάφορα Κ.Α.Π.Η., όταν τα επισκέπτομαι, ποτέ δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι, ποτέ δεν θα αγγίξουμε το τέλειο. Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Θεωρώ όμως, ότι στον ενάμισι χρόνο που είμαστε Δημοτική Αρχή, που έχουμε αναλάβει, νομίζω ότι στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης έχουμε κάνει μία σημαντική δουλειά και έχουμε βελτιώσει προβλήματα που προϋπήρχαν. Αυτό γίνεται γιατί έχουμε και τη στήριξη και τη βοήθεια του Ολυμπιακού και του πρώτου Δημοτικού Συμβούλου του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και τον ευχαριστώ και εγώ προσωπικά γι’ αυτή τη βοήθεια που παρέχει στηρίζοντας και προσωπικά ο ίδιος και ο Ολυμπιακός τη νέα Δημοτική Αρχή».
 
«Θα προσπαθήσουμε και το 2016 με επιμονή, με πείσμα, όχι μόνο να βελτιώσουμε προβλήματα που αφορούν εσάς, αλλά να βελτιώσουμε προβλήματα που αφορούν στην πόλη μας. Άρα με αίσθημα ευθύνης στεκόμαστε μπροστά σας, εμείς οι νεώτεροι. Θέλω να πιστεύω ότι παρά τη δυσκολία που κανονικά αντιμετωπίζει η χώρα είμαστε αισιόδοξοι, παραμένουμε αισιόδοξοι, θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο.
 
Θέλω να ευχαριστήσω στο πρόσωπο του φίλου μου του Κώστα Καρδιασμένου του εκπροσώπου του Ολυμπιακού για μια ακόμη φορά τον Ολυμπιακό. Μεταφέρω την αγάπη του και εκείνου και τη διαβεβαίωση, ότι θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στη Δημοτική Αρχή και δίπλα σε εσάς και τα επόμενα χρόνια, ώστε να πάμε ακόμη καλύτερα», είπε μετά ανάμεσα στα άλλα ο Δήμαρχος Πειραιά. Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Κωνσταντίνος Καρδιασμένος.

Δίπλα στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης / With the Centers of Love and Care

Best of internet