Πουλίδο, ο 14ος σκόρερ του φετινού Ολυμπιακού

Πουλίδο, ο 14ος σκόρερ του φετινού Ολυμπιακού

Gazzetta team
Πουλίδο, ο 14ος σκόρερ του φετινού Ολυμπιακού

bet365

Ο Αλαν Πουλίδο είναι ο 14ος σκόρερ του φετινού Ολυμπιακού. Και σ' αυτόν τον τομέα κυνηγάει ρεκόρ ο νταμπλούχος Ελλάδας.

To θέμα που ανέδειξε το olympiacos.org:

«Ο επιθετικός πλουραλισμός είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του Ολυμπιακού φέτος. Ο Θρύλος σκοράρει με διαφορετικούς τρόπους ενώ ταυτόχρονα, αγώνα με αγώνα, διαφοροποιούνται και οι παίκτες που στέλνουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και τα «φορτώνουν» με γκολ.

Ο Άλαν Πουλίδο ήταν ο «χρυσός» σκόρερ του αγώνα με την Skoda Ξάνθη και με το γκολ που πέτυχε πρόσθεσε το όνομά του στη μακρά λίστα των ποδοσφαιριστών μας που έχουν σκοράρει στη φετινή Super League. Ο Μεξικανός επιθετικός ήταν ο 14οςδιαφορετικός σκόρερ των νταμπλούχων σ’ αυτές τις 19 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί ως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον η φετινή ομάδα «απειλεί» να ξεπεράσει την περυσινή και την προπέρσινη που ήταν εκείνες με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα των τελευταίων 18 ετών! Πέρυσι (σεζόν 2014/15) οι διαφορετικοί σκόρερ ήταν 18 και πρόπερσι (2013/14) έφτασαν τους 19! Μπορεί η ομάδα να «σπάσει» ΚΑΙ αυτό το ρεκόρ; Η φετινή, όπως έχει αποδείξει πολλάκις, όλα τα μπορεί… »

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα