Τζαβέλλας: «Κρίμα να μην προσπαθούμε έτσι από την αρχή»

Τζαβέλλας: «Κρίμα να μην προσπαθούμε έτσι από την αρχή»

Τζαβέλλας: «Κρίμα να μην προσπαθούμε έτσι από την αρχή»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στάθηκε στην πολύ βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκαθάρισε ότι πρώτος στόχος παραμένει το Κύπελλο και τόνισε ότι είναι ακόμη νωρίς για το πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Τα ντέρμπι, είναι ακριβώς έτσι. Όποιος καταφέρει να εκμεταλλευτεί ένα λάθος της άλλης ομάδας, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του, παίρνει και το παιχνίδι. Εμείς δυστυχώς σήμερα, παρόλο που είχαμε προετοιμαστεί για αυτή την πίεση της ΑΕΚ, δεν τα καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ανήκε ολοκληρωτικά στην ΑΕΚ, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με τον Ροντρίγκες. Δεν κρατάμε κάτι από το πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν τελείως διαφορετικοί. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει, δεν τα καταφέραμε όμως. Έτσι είναι τα ντέρμπι… Υπάρχει στεναχώρια, υπάρχει λύπη όμως δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος επιθετικά από τη στιγμή που έμεινε με δέκα: «Νομίζω ότι ήταν σημαντικό αυτό. Συνέβαινε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, προσπαθούσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω, να παίξουμε κοντά στην περιοχή της ΑΕΚ. Πιέσαμε στο τέλος, δεν τα καταφέραμε. Τι να πω, είναι κρίμα που η προσπάθεια που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, να μη γίνεται από το πρώτο. Σε αυτό είμαστε υπεύθυνοι εμείς. Στα παιχνίδια πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή, όσο καλύτερα μπορούμε. Όταν σε ένα ντέρμπι δεν πατάς καλά στα πόδια σου, τα ντέρμπι εξελίσσονται κάπως έτσι. Η ΑΕΚ ήταν τυχερή, με το λάθος το δικό μας που εκμεταλλεύτηκε. Εμείς δεν ήμασταν στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε κι έτσι, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αν ήταν μια πρόβα για τα playoffs: «Όχι. Νομίζω είναι πάρα πολύ νωρίς. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων στα playoffs, θα είναι πάρα πολύ μικρές. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε καλύτεροι, ότι θα βελτιώσουμε αυτά τα λάθη που έχουμε κάνει και πάνω από όλα, θα «μεγαλώσουμε» εμείς οι ίδιοι, γιατί πρέπει πρώτα εμείς μέσα στο γήπεδο να «μεγαλώσουμε», να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια, γιατί αυτά τα παιχνίδια, είναι τελείως διαφορετικά από όλα τα άλλα».

Για τη σημασία του αποτελέσματος αυτήν τη στιγμή: «Όταν χάνεις ένα ντέρμπι, σίγουρα υπάρχει στεναχώρια. Είναι κάτι παραπάνω, δεν είναι απλά τρεις βαθμοί. Εμείς όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Θα πρέπει να καταφέρουμε στο επόμενο παιχνίδι, αυτό της Τετάρτης με τον Πανιώνιο που είναι πάρα πολύ σημαντικό, να σηκώσουμε κεφάλι. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και οποιαδήποτε άλλη ομάδα μπει στα playoffs. Ο στόχος μας είναι το Κύπελλο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί στη Νέα Σμύρνη. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει όλοι να καταφέρουμε, μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα που έχουμε, να σηκώσουμε κεφάλι. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στη Νέα Σμύρνη».

Best of internet