Βελλίδης: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο»

Gazzetta team
Βελλίδης: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο»

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης μίλησε για την ευθύνη του στο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ και το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
«Δεν ήταν η τυχερή μου μέρα και φάνηκε και από το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά στη Nova. Μετά είπε:
Για το πότε ενημερώθηκε πως θα ξεκινήσει βασικός: «Με ενημέρωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων χθες (23/1) πως θα είμαι βασικός. Γνώριζα πάνω - κάτω τι γίνεται. Δεν μου λείπουν παιχνίδια καθόλου. Κάθε ματς όμως είναι ξεχωριστό και είμαι πλέον σε μία μεγάλη ομάδα».
Για την φάση του γκολ: «Νόμιζα πως μπορούσα να μπλοκάρω την μπάλα, αλλά πίστεψα πως ο Βάργκας θα έκανε με την μία το σουτ. Δεν το έπιασε όμως όπως θα ήθελε, εγώ δεν είχα άλλο βήμα και θεώρησα σωστό να διώξω την μπάλα με τα χέρια. Δεν ήταν όμως καλή επιλογή όπως αποδείχθηκε. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά δεν γίνεται».
Για το χρονικό της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ: «Είχα δηλώσει πως ήθελα πολύ να έρθω στην ομάδα. Τα κατάφερα και πλέον μου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξω πως αξίζω να είμαι εδώ».
Για το ματς: «Στο δεύτερο μέρος η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή. Δημιούργησε φάσεις. Ακόμα και με δέκα παίκτες ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε την μπάλα στα πόδια μας και πιστεύω πως η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη. Γενικά δεν δεχθήκαμε πίεση και με εξαίρεση την φάση του γκολ κάναμε καλό ματς αμυντικά, όλοι, αλλά όταν χάνεις μετά πάντα υπάρχουν προβλήματα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να αποφύγουμε τέτοια λαθάκια».
Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: «Να αγωνιστούμε ελεύθερα και να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Το κάναμε, πήραμε μέτρα, ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο δεύτερο μέρος και δεν μας απείλησε η ΑΕΚ παρά μόνο με 2-3 ενέργειες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα