Μπεργκ: «Δεν συμφωνώ με την απόφαση για τη Θύρα 13»

Μπεργκ: «Δεν συμφωνώ με την απόφαση για τη Θύρα 13»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Δεν συμφωνώ με την απόφαση για τη Θύρα 13»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, αλλά και για την απόφαση για το κλείσιμο της θύρας 13.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του: «Είναι η τέταρτη φορά το τελευταίο δίμηνο που έχω θέμα στο ίδιο σημείο. Δεν φαίνεται τόσο σοβαρό, αλλά θέλει προσοχή».

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν ακόμη καλύτεροι στο β' ημίχρονο, σημειώσαμε δύο πάρα πολύ ωραία γκολ και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά: «Η λογική του ποδοσφαίρου λέει ότι πρέπει να έχουμε οπαδούς στο πλευρό μας. Σημαίνουν πάρα πολλά για εμάς. Ελπίζω να είναι πάντα μαζί μας, όπως και σήμερα. Δεν συμφωνώ με την απόφαση για τη Θύρα 13 και από εδώ και πέρα θέλουμε να τους έχουμε συνέχεια μαζί μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα