Ζουμά: «Δεν μπορείς πάντα να νικάς»

Ζουμά: «Δεν μπορείς πάντα να νικάς»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ζουμά: «Δεν μπορείς πάντα να νικάς»

bet365

Ο Ζουμά μίλησε για το γεγονός ότι δεν μπορεί μια ομάδα πάντα να νικάει και στάθηκε στο καλό κλίμα και στην ενότητα που υπάρχει στους «μπλε».

Σήμερα είναι το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι. Ο Ζουμά μίλησε για την ενότητα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και το γεγονός ότι η νίκη δεν μπορεί να έρχεται πάντα. Βέβαια, στην Τσέλσι η νίκη φέτος έρχεται πιο αργά από την ομιλία του Τσιάρτα.

«Πνευματικά, όταν παίζεις ποδόσφαιρο, θες πάντα να νικάς, αλλά πρέπει να δεχθείς ότι μερικές φορές δεν μπορείς», είπε ο Ζουμά στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, σε μια φάση που η ομάδα του δεν έχει συνηθίσει να νικάει και συχνά.

«Μπορεί να είσαι άτυχος και πιστεύω ότι υπήρξαμε μερικές φορές από το ξεκίνημα της σεζόν, ακόμη και όταν δεν παίξαμε τόσο καλά όσο πέρυσι.

Το πνεύμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλοι θέλουμε να τα πάμε καλύτερα απ΄ότι στο πρώτο μισό της χρονιάς. Παίζουμε καλύτερα εδώ και μερικές εβδομάδες.

Εχουμε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες και μεγάλες προσωπικότητες στα αποδυτήρια. Αυτό μας βοηθά, εμάς τους νέους.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα της Λυών με τη Μαρσεϊγ.

Η ομάδα είναι πάντα μαζί και αυτό είναι καλό. Είμαι περήφανος και χαρούμενος επειδή επειδή είχα αρκετές ευκαιρίες να παίξω αλλά και επειδή όπως όλη η ομάδα έπρεπε να βελτιωθώ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα