Γενική Συνέλευση για νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό

Γενική Συνέλευση για νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Γενική Συνέλευση για νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό

bet365

Με θέμα την έγκριση προκύρηξης νέας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου Γενική Συνέλευση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι μέτοχοι της «πράσινης» ΠΑΕ κλήθηκαν στη ΓΣ που προγραμματίστηκε για της 5 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ., προκριμένου να εγκριθεί νέα ΑΜΚ ύψους 5.010.000 ευρώ, με τιμή μετοχής στα 0,30 ευρώ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», όπου και τοποθετήθηκε επί παντός επιστητού, ουσιαστικά είχε προαναγγείλει την εισροή ακόμα περισσότερων χρημάτων στα ταμεία της ομάδας, προκειμένου να συνεχίσει να εμφανίζεται συνεπής η ΠΑΕ σε ό,τι αφορά τους διακανονισμούς της.

Στη Λιβαδειά δοκιμάζεται σήμερα το μεσημέρι ο Πναθηναϊκός στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ.Σε απόδοση 1.75 το διπλό του «τριφυλλιού» στην Interwetten.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα