To πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
To πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 19η αγωνιστική έχει ντέρμπι αετών, μάχες για να «κλειδώσει» η σωτηρία και φυσικά έναν Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη στη Λειβαδιά.

Η πρώτη μέρα της 19ης αγωνιστικής είναι φειδωλή όσον αφορά στα γκολ, μιας και σημειώθηκαν μόλις τρία σε τρεις αναμετρήσεις. Σήμερα ελπίζουμε να δούμε να κουνιούνται τα δίχτυα περισσότερες φορές.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, με το «τριφύλλι» να θέλει τη νίκη έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια του ΠΑΟΚ και να περάσει εκείνο στη δεύτερη θέση.

Ο Ακης Μάντζιος δεν υπολογίζει στον Κάρλος Μιλιάζες, ενώ ο Στραματσόνι θα έχει στην αποστολή το τελευταίο απόκτημα της ομάδας Λούκας Εβανζελίστα.

Στις 17:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις. Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον ΠΑΣ, θέλοντας νίκη για να τον φτάσει στους 21 βαθμούς. Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαδόπουλο-Γροντή, ενώ η ομάδα της Ηπείρου κατεβαίνει στην Αθήνα με μοναδική απουσία αυτή του Γιάκου. Οι Περιστεριώτες ελπίζουν σε έναν πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο, μιας και στο πρώτο μισό... κατάφεραν να βρεθούν στις τελευταίες θέσεις και να προσπαθούν να ξεφύγουν από την ουρά του υποβιβασμού.

Στην άλλη αναμέτρηση εκείνης της ώρας, η Βέροια φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Ομάδες που είναι στο... ίδιο καζάνι και βράζουν στο ίδιο ζουμί. Όποιος νικήσει (αν νικήσει) θα κάνει σημαντικό βήμα για να «κλειδώσει» την παραμονή του στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά προβλήματα με τους Λόπεζ, Αμπντούν, Καλί, Γιουσούφ, Βεργώνη και Μπαλάφα να είναι εκτός. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν υπολογίζει μόνο στον Παπουτσογιαννόπουλο.

Το... κερασάκι στη σημερινή τούρτα είναι το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ υπολογίζει στον Βάργκας για το ντέρμπι, στο οποίο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3.

Ντίντακ και Γκάλο στα δύο άκρα, τους Κολοβέτσιο-Αρθο στόπερ, τριάδα στα χαφ τους Σιμόες-Γιόχανσον-Μάνταλο και μπροστά τους Μπαρμπόσα-Μπουονανότε-Αραβίδη. Στη θέση του Αργεντίνου, πάντως, θα είναι ο Βάργκας καθώς έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πογιέτ, ο οποίος έκανε δοκιμή και με 3-5-2 κάποια στιγμή, έχοντας τους Μπακάκη-Σοϊλέδη στα άκρα και επιθετικό δίδυμο τους Μπαρμπόσα-Αραβίδη.

Από την άλλη, το σχέδιο του Ιγκόρ Τούντορ είναι το εξής:

Βαλλίδης ή Όλσεν, Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Μιγκέλ Βίτορ, Κίτσιου, Χαρίσης, Τζιόλης, Πέλκας, Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης ή Μπερμπάτοφ.

To πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

23/1

Καλλονή-Πανθρακικός 2-0
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0
Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 1-0

24/1

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (15:00)
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάνννινα (17:15)
Βέροια-Παναιτωλικός (17:15)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30)

25/1

Ηρακλής-Πλατανιάς (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα