Φήμες ότι ο Ολυμπιακός θέλει επιθετικό από την Μπράγκα

Φήμες ότι ο Ολυμπιακός θέλει επιθετικό από την Μπράγκα

Gazzetta team
Φήμες ότι ο Ολυμπιακός θέλει επιθετικό από την Μπράγκα

bet365

Στη Λισαβόνα «παίζει» το σενάριο ότι ο Ολυμπιακός θέλει επιθετικό από την Μπράγκα. Ποια είναι τα δεδομένα.

Σύμφωνα με το «Γαύρο», στην Πορτογαλία υπάρχουν δύο σενάρια: Το ένα βγαίνει από το μάνατζερ του Μάρκο Σίλβα και θέλει τον Ολυμπιακό να μην κάνει μεταγραφές το Γενάρη.

Το άλλο, θέλει τους νταμπλούχους Ελλάδας να εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης είτε Πορτογάλου επιθετικού είτε παίκτη που παίζει στην Πορτογαλία. Σ' αυτήν την περίπτωση γίνεται λόγος και για την ομάδα που έχει τραβήξει το βλέμμα των «ερυθρόλευκων» και αυτή είναι η Μπράγκα, από την οποία ήρθε ο Πάρντο.

Στην εν λόγω ομάδα αγωνίζονται τρεις επιθετικοί: Ο Στόιλκοβιτς (8 γκολ), ο Αχμέντ Χασάν από την Αίγυπτο (3 γκολ) κι ο Βραζιλιάνος Κρισλάν (1 γκολ).

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα λογικά ένας από τους πρώτους δύο θα είναι ο παίκτης, αν είναι, ενώ δεν παραλείπεται να τονιστεί ότι στην περίπτωση που αποφασιστεί να αποκτηθεί επιθετικός να υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα