Λουντ: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Λουντ: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Ο Ρόμπιν Λουντ πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός πλέον παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ως έναν ρεαλιστικό στόχο για τους «πράσινους».

Λουντ: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΝOVA:

«Νομίζω πως πλέον υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Έχουμε βελτιωθεί, παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο στην τελική προσπάθεια και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, ώστε να πάρουμε ψυχολογία μέσα από τις νίκες. Υπάρχουν διαφορές στην τακτική σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Όλοι πλέον ξέρουμε τι θέλει από εμάς ο προπονητής», δήλωσε αρχικά ο Φινλανδός μέσος.

Για την αναμέτρηση της Λιβαδειάς: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με το Λεβαδειακό, ειδικά επειδή παίζουμε εκτός έδρας. Αλλά όπως είπα και πριν υπάρχει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην ομάδα και ελπίζω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως στόχο το Κύπελλο: «Σίγουρα το Κύπελλο είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους και να το κατακτήσουμε, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε και στο Πρωτάθλημα, ώστε να βελτιώσουμε τη θέση μας».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Πλέον νιώθω καλύτερα, έχω προσαρμοστεί, έχω ξεπεράσει κάποιους τραυματισμούς που είχα στην αρχή της χρονιάς και περιμένω με τη σειρά μου να αρχίσω να παίζω περισσότερο και να συνεχίσω να βελτιώνομαι μαζί με την ομάδα, βοηθώντας την παράλληλα να πετύχει τους στόχους της».

Best of internet