Ο Πέλκας πήρε το βραβείο της… χρονιάς με το μυαλό στην ΑΕΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Πέλκας πήρε το βραβείο της… χρονιάς με το μυαλό στην ΑΕΚ

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας παρέλαβε σήμερα το βραβείο του για το best goal 2015, μετά από την σχετική ψηφοφορία, που πέτυχε στο 5-0 επί της Μπρόντμπι.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ γύρισε το χρόνο πίσω και πήγε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου όταν σκόραρε το σπάνιας ομορφιάς και εκτέλεσης γκολ στον αγώνα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

«Ήταν κάτι που μου έμεινε, πρόκειται για μια έμπνευση και μου αρέσουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Θα το θυμάμαι κι εύχομαι να πετύχω κι άλλα τέτοια αρχής γενομένης από την ΑΕΚ», σχολίασε και αναφέρθηκε στην έφεση που δείχνει να σκοράρει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Το χάρηκα πολύ κι αυτό και το πρώτο μου στην Τούμπα πριν τέσσερα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι άλλα τέτοια γιατί είναι ωραίο να σκοράρεις και να μένουν αυτά στη μνήμη του κόσμου», είπε.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Οσο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ; «Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, την οποία σεβόμαστε, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα κάνουμε τα πάντα για να την κερδίσουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα το πετύχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα