Καρυπίδης: «Ακόμη ένα δύσκολο ματς»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Ακόμη ένα δύσκολο ματς»

bet365

Ο Χρήστος Καρυπίδης τόνισε ότι η Ξάνθη έχει μπροστά της ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον Ολυμπιακό, μετά τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

«Προερχόμαστε από δύο πολύ καλά παιχνίδια με τον Ατρόμητο και με τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, παίζουμε με μία ποιοτική και πολύ καλή ομάδα» δήλωσε ο αμυντικός των Ακριτών στην κάμερα της Nova.

Το παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό της Γκλάντμπαχ με την Ντόρτμουντ και η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Ζαρόπουλος επισήμανε: «Έχουμε μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία, εμείς κοιτάζουμε πιο ψηλά και πρέπει να πάμε το Σάββατο στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα