Μία απουσία στον Παναιτωλικό, δανεικός ο Μήλιος

Νίκος Τσιώκος
Μία απουσία στον Παναιτωλικό, δανεικός ο Μήλιος

bet365

Με μοναδική απουσία αυτή του Παπουτσογιαννόπουλου, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ματς με τη Βέροια. Δανεικός στον Αχαρναϊκό ο Μήλιος.

Με μία προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη ο Παναιτωλικός. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, με τον Γιάννη Ματζουράκη να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον Παπουτσογιαννόπουλο, που ακολούθησε ατομικό.

Έτσι, η προετοιμασία των Αγρινιωτών για την αναμέτρηση της Κυριακής (24/1) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (23/1) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Δανεικός ο Μήλιος

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Νίκου Μήλιου στον Αχαρναϊκό με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Ο 20χρονος εξτρέμ δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής στα «καναρίνια» και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Ο Νίκος Μήλιος παραχωρήθηκε με εξάμηνο δανεισμό στον Αχαρναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα