Από βδομάδα προπονητής στη Βέροια

Από βδομάδα προπονητής στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Από βδομάδα προπονητής στη Βέροια

bet365

Από βδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή στη Βέροια, καθώς η προσοχή έχει στραφεί στο ματς με τον Παναιτωλικό. Υπηρεσιακός ο Καραμπιμπέρης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αποτελεί παρελθόν και στη Βέροια ήδη έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του νέου προπονητή. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά και πιο συγκεκριμένα αυτά των Μιχάλη Γρηγορίου, Σάββα Παντελίδη, Σίνισα Γκόγκιτς, Παύλου Δερμιτζάκη.

Βέβαια, οι άνθρωποι της «βασίλισσας του Βορρά» έδειχναν να εστιάζουν στις δυό πρώτες περιπτώσεις, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ ενδέχεται να απορρίψουν την πρώτη λόγω του υψηλού κασέ, όπως ανέφερε η νεότερη πληροφόρηση. Οι Θόδωρος Καρυπίδης και Ζήσης Βρύζας έχουν, πάντως, τις επαφές τους, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ούτε καν ποιος αποτελεί τον πρώτο στόχο.

Κάτι που αναμένεται να γίνει από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να έχουμε και εξελίξεις εντός αυτής, καθώς αυτή τη στιγμή προέχει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και στον τρόπο που θα έρθει η νίκη.

Υπηρεσιακός ο Καραμπιμπέρης, πολλές οι απουσίες

Σε αυτό ο υπεύθυνος τμημάτων υποδομής, Νίκος Καραμπιμπέρης, θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή έχοντας να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες που υπάρχουν. Πιο συγκεκριμένα, οι Καλί, Γιουσούφ, Βεργώνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και οι Λόπεζ, Αμπντούν, Μπαλάφας έκαναν θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του συλλόγου της Ημαθίας.

Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (23/1), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα