Αποσύρεται και ο Ολυμπιακός Βόλου

Αποσύρεται και ο Ολυμπιακός Βόλου

Αποσύρεται και ο Ολυμπιακός Βόλου

Τίτλοι τέλους και στον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί τον Εργοτέλη και αποσύρεται από το πρωτάθλημα...

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακό Βόλου, φαίνεται πως φέρνουν την ομάδα στο σημείο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Οι προσπάθειες της προσωρινής διοίκησης να μαζέψει ένα ποσό ώστε να πείσει τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν, έπεσαν στο κενό και όλα δείχνουν πως ο σύλλογος του Βόλου πάει προς διάλυση.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν 15.000 ευρώ, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρίδης, ένα ποσό που δεν ικανοποίησε τους ποδοσφαιριστές. Έτσι, αυτοί δεν θα κατέβουν στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για την ματαίωση του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δεν φαίνεται πως υπάρχει ελπίδα για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ακόμα και για να ενισχυθεί το ρόστερ θα πρέπει πρώτα να καταβληθούν 45.000 ευρώ σε ΙΚΑ και εφορία, μιας και οι ρυθμίσεις πλέον έχουν χαθεί. Αυτό σημαίνει πως μετά τον Εργοτέλη και ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να ανακοινώσει την διάλυση της ΠΑΕ και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Football League.

Best of internet