«Επίθεση» της Θύρας 10 στην ΠΑΕ Ηρακλής

«Επίθεση» της Θύρας 10 στην ΠΑΕ Ηρακλής

Gazzetta team
«Επίθεση» της Θύρας 10 στην ΠΑΕ Ηρακλής

bet365

Θέση υπέρ του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή και εις βάρος των διοικούντων, πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του «Γηραιού», με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με όσα συνέβησαν μετά τις δηλώσεις του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Μάκη Σαρλή, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε λέγοντας τα εξείς.

Ο Μάκης Σαρλής μίλησε σαν ένας από εμάς, ένας από τους χιλιάδες που αγωνίστηκαν, έφαγαν δακρυγόνα, μάτωσαν κυριολεκτικά και μεταφορικά όταν οι αρχιερείς της διαπλοκής του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφάσισαν ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν χωρούσε στη κλίκα τους και τον καταδίκασαν. Τον καταδίκασαν με τη σιωπή και τη συνενοχή ΟΛΩΝ, παραγόντων και δημοσιογράφων που χθες ξαφνικά έκαναν ότι έπεσαν από τα σύννεφα όταν τον άκουσαν δημόσια να βγάζει από τη ψυχή του κάθε οπαδού του ΗΡΑΚΛΗ αυτό που μας καίει εδω και χρόνια!!! Αδιαφορούμε για το αν ήταν σωστή ή όχι η ενέργεια του, αυτή σε σχέση με τη θέση που κατέχει στην ΠΑΕ. Ενέργησε τιμώντας την μακριά του ιστορία στο οπαδικό κίνημα του ΗΡΑΚΛΗ το οποίο έμαθε να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και να μη διστάζει να δίνει μπουνιά στο μαχαίρι, όσο επίπονο κι αν είναι κάτι τέτοιο.

Επίσης, κατανοούμε και την ανάγκη του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να πάρει αποστάσεις από αυτές τις δηλώσεις με τη γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα. Εντάσσουμε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στον μακρύ κατάλογο των επικοινωνιακών και μόνο επικοινωνιακών, εγκλημάτων στα οποία έχει υποπέσει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Δεν θα το κάναμε αν τα ίδια αντανακλαστικά είχε δείξει ο πρόεδρος απέναντι στις σφαγιαστικές διαιτησίες των τελευταίων μηνών ή τα προκλητικότατα δημοσιεύματα – μυθεύματα από «δημοσιογράφους», πρώην αμειβόμενους της ΕΠΟ, οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ έγινε το νέο παράρτημα του γαύρου. Από τη μια λοιπόν ο μέχρι σήμερα δυνάστης του ποδοσφαίρου πιέζει τον ΗΡΑΚΛΗ να ανέβει στο άρμα του με όπλο τη διαιτησία και από την άλλη αυτοί που θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη και να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο με μπροστάρηδες τύπους σαν τον Γκαγκάτση, πιέζουν τον ΗΡΑΚΛΗ με επικοινωνιακά κόλπα.

Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους γιατί δείχνει, σε όσους θέλουν να δουν, ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι στιγμής πορεύεται μόνος του και αυτόνομος, όπως απαιτούμε να είναι.

Ο εχθρός είναι εκτός των τειχών και το μοναδικό το οποίο μπορεί να του επιτρέψει να τα περάσει είναι να μας βρει διασπασμένους σε στρατόπεδα!!!

ΥΓ: Όσο γι αυτούς που από χθες ονειρεύονται να βλάψουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον Μάκη Σαρλή τους ενημερώνουμε ότι για να φτάσουν σε αυτόν θα πρέπει πρώτα να περάσουν πάνω από τα σώματα χιλιάδων οπαδών και φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ, οπότε ας το ξεχάσουν καλύτερα!!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα