Η κλήση του Ολυμπιακού και οι ανάλογες περιπτώσεις

ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ

Η κλήση του Ολυμπιακού και οι ανάλογες περιπτώσεις

Η κλήση του Ολυμπιακού και οι ανάλογες περιπτώσεις

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν το σκεπτικό τους για την απολογία τους και ενώ εντοπίζονται ανάλογες περιπτώσεις αγώνων με ρίψεις αντικειμένων. Καμία επίσημη εξέλιξη για Φινμπόγκασον.

Υπάρχουν οι περιπτώσεις των ματς Ηρακλή - Παναθηναϊκού, Βέροιας - Ηρακλή, Πανιωνίου - Ολυμπιακού και Πανθρακικού - ΑΕΚ. Υπήρξε παρόμοια κλήση αλλά η Πειθαρχική έκρινε πως δεν πρέπει να δικαστούν τα ματς αυτά με βάση την παράγραφο για επικίνδυνο αντικείμενο αλλά ότι επρόκειτο για ρίψη αντικειμένων. Όπως διαρρέεται από πηγές κοντά στους ερυθρόλευκους θα... πατήσουν πάνω σε αυτά τα ματς για την αθώωσή τους. Στον Ολυμπιακό έχουν ετοιμάσει το σκεπτικό τους και το τι λογική υπεράσπισης θα ακολουθήσουν και για περίπτωση όπως δεκάδες άλλες για παιχνίδια με ρίψεις αντικειμένων. Και βέβαια σαφώς και θεωρούν πως δεν πρέπει να τιμωρηθούν με ποινή στην έδρα τους.

 * Από τον Ολυμπιακό δεν ανέκυπτε καμία μεταγραφική εξέλιξη (σ.σ. σχετικά με τους... φευγάτους εννοείται). Κυρίως για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν προέκυπτε το παραμικρό νεότερο σε επίσημο επίπεδο...

Best of internet