Γκάλο: «Νίκη με τον κόσμο μας»

Γκάλο: «Νίκη με τον κόσμο μας»

Gazzetta team
Γκάλο: «Νίκη με τον κόσμο μας»

bet365

Για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η Ενωση ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της φετινής σεζόν έχοντας πολύ καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες. Αυτονόητο, φυσικά, ότι ο στόχος είναι ακόμη ένα τρίποντο και ο Γκάλο τόνισε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας.

«Θα πρέπει να έχουμε συνοχή στο παιχνίδι μας, να είμαστε δεμένοι ως ομάδα και να θυμηθούμε ότι δεν είχαμε καλή απόδοση μέσα στην Τούμπα. Άρα τώρα πρέπει με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη σ' αυτό το παιχνίδι. Δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς για το ματς της Τούμπας. Το μόνο που θέλουμε είναι να νικήσουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση απ' ότι στο παιχνίδι του α' γύρου στην έδρα του αντιπάλου, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη» είπε στη NOVA ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ την Κυριακή.

Θα βοηθήσει ο κόσμος την προσπάθειες των παικτών του Πογιέτ; Σε απόδοση 2.15 στη Novibet η νίκη της Ενωσης.

«Πιστεύω ότι στα ντέρμπι η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Μας δίνει μεγάλη βοήθεια και ενέργεια όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και είναι αλήθεια ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Τέλος, μίλησε και για την συμμετοχή του στο παιχνίδι της ΑΕΚ, λέγοντας πως «προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν η ομάδα σκοράρει με δική μου ασίστ είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Το ίδιο όμως συμβαίνει αν το γκολ μπαίνει με ασίστ κάποιου άλλου παίκτη. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παίρνει σε όλα τα ματς τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα