Βέλλιος: «Το καλοκαίρι βλέπουμε...» (pic)

Βέλλιος: «Το καλοκαίρι βλέπουμε...» (pic)

Απόστολος Παγώνης
Βέλλιος: «Το καλοκαίρι βλέπουμε...» (pic)

bet365

Σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε μετά από πρόσκληση ο Απόστολος Βέλλιος, με τον επιθετικό του Ηρακλή να υπογράφει αυτόγραφα, αλλά και ν' απαντάει σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Ο 24χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα (21/1) σε ιδιωτικό σχολείο μετά από σχετική πρόταση που του έγινε για να μιλήσει στους νεαρούς μαθητές- αθλητές. Για αρκετή ώρα συζήτησε μαζί τους γύρω από τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, αλλά και για τον Ηρακλή. Ο φορ των «κυανόλευκων» αφού υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρούς θαυμαστές στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια. Ο Απόστολος Βέλλιος είπε τα εξής: «Να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ηρακλή να φτάσει ψηλότερα και το καλοκαίρι βλέπουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα