Ανακοινώθηκε και από τον ΠΑΟΚ ο Βελλίδης

Ανακοινώθηκε και από τον ΠΑΟΚ ο Βελλίδης

Gazzetta team
Ανακοινώθηκε και από τον ΠΑΟΚ ο Βελλίδης

bet365

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη ανακοίνωσε και ο ΠΑΟΚ, με τον νεαρό τερματοφύλακα να τονίζει πως στόχος του είναι να καθιερωθεί στον «δικέφαλο».

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ με δική του ανακοίνωση γνωστοποίησε την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη που θα φορά τη φανέλα του συλλόγου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια».

Θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ; Σε απόδοση 3.25 στην Expekt να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του Τούντορ.

«Να καθιερωθώ και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δήλωσε στο paokfc.gr: «Έγινε αυτό που ήθελα, να έρθω σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να καθιερωθώ και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με όλες μου τις δυνάμεις.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που με προσέγγισαν και ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις της μεταγραφής δείχνοντας ότι με πιστεύουν ως ποδοσφαιριστή και με σέβονται ως άνθρωπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα