Εβανζελίστα: «Πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό» (pic)

Εβανζελίστα: «Πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό» (pic)

Gazzetta team
Εβανζελίστα: «Πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό» (pic)

bet365

Ο Λούκας Εβανζελίστα, μέσω Instagram, δήλωσε χαρούμενος που ανήκει στον Παναθηναϊκό και πως είναι έτοιμος να ανταποδώσει την αγάπη που ήδη έχει δεχτεί!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού με την μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε, είναι από την Τετάρτη ο Λούκας Εβανζελίστα. Ο Βραζιλιάνος, ανέβασε το βράδυ φωτογραφία στο Instagram, μέσω της οποίας έκανε και την πρώτη... δήλωση του ως ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο. Όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι διευθυντές, οι συμπαίκτες, οι οπαδοί μας. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και όλη την υποστήριξη. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γι' αυτή την φανέλα, γι' αυτό το κλαμπ και να σας επιστρέψω όσα έχετε κάνει για μένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα