Ροδρίγκες: «Ο Πουλίδο θα τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό»

Ροδρίγκες: «Ο Πουλίδο θα τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό»

Δημήτρης Τομαράς
Ροδρίγκες: «Ο Πουλίδο θα τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό»

bet365

Νέο... χτύπημα από τον πρόεδρο της Τίγκρες, που δήλωσε πως θα επιβληθεί τιμωρία αποκλεισμού έξι μηνών στον Άλαν Πουλίδο!

Ο Αλεχάντρο Ροδρίγκες μίλησε εκ νέου στα media του Μεξικού για την περίπτωση του Πουλίδο.

Ανέφερε μάλιστα πως θα υπάρξει τιμωρία του παίκτη: «Ο Πουλίδο θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από δύο έως έξι μήνες, το οποίο είναι ότι συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Πουλίδο θα τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό. Στο διάστημα αυτό δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε καμία ομάδα, όμως ο κανονισμός αναφέρει ότι η ποινή του μπορεί να ισχύσει αφού ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν, κατά την οποία αγωνίζεται στον Ολυμπιακό».

Έκανε λόγο και για χρηματικές ποινές στις εμπλεκόμενες πλευρές: «Τα πρόστιμα που θα επιβληθούν θα αφορούν σε όλους όσους ενεπλάκησαν σε αυτή την υπόθεση: τον Πουλίδο, τον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό».

Ο Ροδρίγκες συμπλήρωσε πως FIFA και CAS έχουν δικαιώσει ξανά την ομάδα του, ότι το συμβόλαιο του Πουλίδο λήγει το καλοκαίρι του 2016 και πως του είχαν προτείνει να δεχθεί την συμφωνία με την Τσίβας. Τόνισε ακόμα ότι εάν είχε αποδεχθεί αυτό το αίτημα όλα θα είχαν τελειώσει εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα