Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στις ευκαιρίες της Ξάνθης και τόνισε ότι η Σκόντα άξιζε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με βάση την εικόνα του ματς.

Στις πολλές ευκαιρίες που είχε η Ξάνθη στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο Ρουμάνος τεχνικός πιστεύει ότι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού η ομάδα του άξιζε τη νίκη θεωρώντας άδικο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως αν συνεχίσει έτσι η Σκόντα, τότε θα αλλάξει τη μοίρα της.

«Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ ωραίο θέαμα για τον κόσμο που είδε το ματς. Με όλο το σεβασμό στον ΠΑΟΚ και την ποιότητά του, έπρεπε να είχαμε κερδίσει εμείς το ματς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και ο ΠΑΟΚ μόνο δύο και το αποτέλεσμα ήρθε 1-1. Ξεκινήσαμε, πιέσαμε, ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγει από την πίεση που του ασκήσαμε. Κατάφερε να σκοράρει κιόλας, ενώ εμείς σε ανάλογες καταστάσεις δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δημιουργήσαμε και μία ευκαιρία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και μέχρι τα πρώτα 25 λεπτά της επανάληψης ελέγχαμε το ματς. Αυτό που πήραμε στα τελευταία λεπτά ήταν το λιγότερο που αξίζαμε. Αν συνεχίσουμε να παλεύουμε, θα αλλάξουμε τη μοίρα μας», ανέφερε ο προπονητής των ακριτών.

«Μόνο αυτοπεποίθηση μπορούμε να πάρουμε»

Το ίδιο επανέλαβε και στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε πως μόνο αυτοπεποίθηση μπορεί να δώσει το εν λόγω ματς στους παίκτες του. «Δεν άλλαξε η τύχη μας. Παίξαμε πολύ ωραίο παιχνίδι. Mε όλον το σεβασμό στον ΠΑΟΚ, είναι μια πολύ ποιοτική και οργανωμένη ομάδα, αλλά θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Είχαμε τον έλεγχο και πέντε μεγάλες ευκαιρίες ενώ ο ΠΑΟΚ είχε μόλις μια στο δοκάρι.

Σκόραρε σε μια φάση που ήμασταν ανοργάνωτοι. Ίσως και να ήταν έλλειψη αντίδρασης του παίκτη μας. Ήταν ωραίο το πρώτο ημίχρονο για εμάς, είχαμε ένα δοκάρι και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα πιέζοντας και τρέχοντας πίσω από την πλάτη του ΠΑΟΚ. Το βασικό είναι πως δεν τα παρατήσαμε και σκοράραμε.

Βέβαια, πήραμε το απειροελάχιστο από αυτό που αξίζαμε. Μόνο αυτοπεποίθηση μπορούμε να πάρουμε από την εμφάνισή μας και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να γυρίσει η τύχη με το μέρος μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα