Τούντορ: «Καταστροφικός ο Λαμπρόπουλος»

Τούντορ: «Καταστροφικός ο Λαμπρόπουλος»

Gazzetta team
Τούντορ: «Καταστροφικός ο Λαμπρόπουλος»

bet365

Με τη διαιτησία του Λαμπρόπουλου, την οποία χαρακτήρισε καταστροφική, τα έβαλε ο Τούντορ, ο οποίος μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από την ισοπαλία.

Τη δυσαρέσκειά του που ο ΠΑΟΚ δεν τελείωσε το ματς στα Πηγάδια εξέφρασε ο Ίγκορ Τούντορ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» του Βορρά, μάλιστα, τα έβαλε και με τη διατησία του Λαμπρόπουλου, την οποία χαρακτήρισε καταστροφική.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος που κρατούσαμε το 0-1 μέχρι και πέντε λεπτά πριν το τέλος και δεν κερδίσαμε. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο σήμερα και ο διαιτητής ήταν κακός και καταστροφικός», είπε ο Κροάτης τεχνικός.

«Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας»

Στον ρέφερι από την Ηλεία αναφέρθηκε και στη συνέντευξη Τύπου, καθώς έχει παράπονα για τις πολλές κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν οι παίκτες του, ενώ στάθηκε στην καλή παρουσία της Ξάνθης και στο ότι δεν επέτρεψε στην ομάδα του να παίξει το ποδόσφαιρό της.

«Ο αντίπαλος στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν πιο επιθετικός από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αλλά όταν είσαι μπροστά στο σκορ με 1-0 τρία και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, δεν μπορεί να σου αφήσει καλή γεύση το παιχνίδι», ανέφερε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τις αλλαγές θέσεις σε κάποιους παίκτες: «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Έβαλα τον Σάμπο εκεί γιατί έχει παίξει ως ακραίος. Τον Βίτορ ήθελα να τον ξεκουράσω μετά τον τραυματισμό του».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Δεν μου άρεσε ούτε ένα λεπτό από το πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί στις μονομαχίες. Ήταν ένα καλό και σκληρό ματς. Το περίμενα αυτό γιατί η Ξάνθη είναι μια δυνατή ομάδα. Σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια μας, ο αντίπαλος ήταν πιο επιθετικός και είχαμε λιγότερους χώρους. Οι μέσοι μας δεν άλλαξαν τις πλευρές του αγώνα για να παίξουμε πιο γρήγορα. Χάσαμε πολλές μάχες στο κέντρο και έτσι ο αντίπαλος είχε χώρους για να βγει στις αντεπιθέσεις με καλές προϋποθέσεις αλλά έδιωξε τις ευκαιρίες ο Όλσεν».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Έχουμε παίξει τρία ματς, έχουμε τέσσερις μπροστά μας και ήθελα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες. Όσα ματς της Ξάνθης έχω δει, αυτό είναι το καλύτερό της. Είχε μεγάλο κίνητρο και αυτό θέλω να το δω και στα επόμενα παιχνίδια της».

Για τον Όλσεν: «Θα δούμε τι θα γίνει. Ήταν πολύ καλός σήμερα».

Για την διαιτησία: «Σήμερα η Ξάνθη ήταν πιο επιθετική και κλωτσούσε και αν δεις τις κάρτες, θα νόμιζε κάποιος πως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κλωτσούσε. Ο διαιτητής ήταν απίστευτος».

Για το γκολ της Ξάνθης: «Ήταν μια καλή σέντρα και αυτά συμβαίνουν στα τελευταία λεπτά».

Για τους Χαρίση και Τσίμιροτ: «Είναι ενδιαφέρον να δούμε σε τι επίπεδο μπορούν να φτάσουν. Είχαν λίγο χώρο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ίσως αυτό τους βοηθήσει στην πορεία για να δουν τι πρέπει να κάνουν και να το βελτιώσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα