Επαγγελματίας ο Γκαμάγκας στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Επαγγελματίας ο Γκαμάγκας στην Καλλονή

bet365

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλλονή υπέγραψε ο 20χρονος επιθετικός Ευθύμης Γκαμάγκας. Με τακτική και δίτερμα συνεχίστηκε η προετοιμασία για Πανθρακικό.

Στην επόμενη κίνησή της προχώρησε η Καλλονή, αφού ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τον 20χρονο επιθετικό Ευθύμη Γκαμάγκα, ο οποίος έχει περάσει και από την Κ20 του συλλόγου της Μυτιλήνης, αλλά και τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ευθύμης Γκαμάγκας.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ προσήλθε σήμερα το πρωί, ημέρα μάλιστα της ονομαστικής του εορτής, ο ποδοσφαιριστής Ευθύμης Γκαμάγκας για να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο 20χρονος επιθετικός, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου στην Γ' Εθνική με τον Κανάρη Χίου, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια ανήκε στις τάξεις της U20. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Το who is who

Ο Ευθύμης Γκαμάγκας γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1995 στην Εράτυρα Κοζάνης, έχει ύψος 1,82μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός. Από το 2008 έως και το 2011 ήταν στον Άρη και την αγωνιστική περίοδο 2011-2012... μετακόμισε στην Επανομή. Τη σεζόν 2013-2014 εντάχθηκε στην ομάδα Κ20 της Καλλονής, ενώ στην αρχή της φετινής σεζόν φόρεσε την φανέλα του Κανάρη Νενήτων στη Χίο.

Τακτική και δίτερμα

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου συνεχίστηκε με μία προπόνηση στον Ταρλά. Σε αυτή έλαβε μέρος και ο Γκαμάγκας, ενώ διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση και υπό ψυχρές καιρικές συνθήκες. Το πρόγραμμα περιεάλμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, με τον Νίκο Καραγεωργίου να μην έχει ιδιαίτερους... πονοκεφάλους. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι ο Κενάν Μπαργκάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα