Ντεμπούτο ο Εβανζελίστα, αποχώρησε ο Μαμούτε!

Ντεμπούτο ο Εβανζελίστα, αποχώρησε ο Μαμούτε!

Νίκος Αθανασίου
Ντεμπούτο ο Εβανζελίστα, αποχώρησε ο Μαμούτε!

bet365

O Λούκας Εβανζελίστα έπαιξε στο οικογενειακό δίτερμα της Τετάρτης κόντρα στην ομάδα Νέων αλλά ο Γιούρι Μαμούτε ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε!

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα από την Βραζιλία, τον Εβανζελίστα και τον Μαμούτε, στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο αλλά και στους παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στον Πανιώνιο. Για αυτό το απόγευμα της Τετάρτης στην Λεωφόρο, η πρώτη ομάδα αντιμετώπισε εκείνη των Νέων με τελικό σκορ 4-0 υπέρ των «μεγάλων». Στα θετικά για τον «Στράμα» η παρουσία του Βραζιλιάνου μέσου που ήρθε ως δανεικός από την Ουντινέζε και στα αρνητικά η αποχώρηση με ενοχλήσεις του Μαμούτε. οι Λουντ, Ατζαγκούν και Πέτριτς(2) τα γκολ ενώ ανεπίσημη... πρεμιέρα έκανε και ο Βλαχοδήμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα