Νέα συγκέντρωση στο υφυπουργείο Αθλητισμού

Νέα συγκέντρωση στο υφυπουργείο Αθλητισμού

Gazzetta team
Νέα συγκέντρωση στο υφυπουργείο Αθλητισμού

bet365

Η συγκέντρωση των οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή από μία σειρά κινητοποιήσεων κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή.

Περίπου 200 οπαδοί του Τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για κλείσιμο των Θυρών 13 & 14 στη Λεωφόρο.

Φαίνεται πως αυτή ήταν η πρώτη από μία σειρά «πράσινων» κινητοποιήσεων κατά της απόφασης, όπως το μεγάλο συλλαλητήριο, αλλά και άλλες άμεσες ενέργειες. Σύμφωνα με το Goal, η επόμενη συγκέντρωση θα γίνει μάλλον έξω από το αρμόδιο υφυπουργείο την ερχόμενη Πέμπτη (21/1), μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν για την Euroleague.

Ακόμη, υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την προσεχή Κυριακή (24/1), που ευνοεί για να συγκεντρωθούν οι οπαδοί της ομάδας και να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα