Δανεικός στον Πανιώνιο ο Τζανδάρης

Θοδωρής Βασίλης
Δανεικός στον Πανιώνιο ο Τζανδάρης

bet365

Ο Τζανδάρης ήταν ο μεγάλος στόχος του Ουζουνίδη, δεν βρήκε την πρόταση που έψαχνε στο εξωτερικό και πάει στον Πανιώνιο δανεικός για έξι μήνες από Ολυμπιακό.

Παίκτης του Πανιωνίου είναι, πλέον, ο Φάνης Τζανδάρης, μετά την συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τη διοίκηση των «κυανέρυθρων», όπως σας είχε αποκαλύψει το Gazzetta.gr το πρωί.

Ο 22χρονος χαφ δεν είχε χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν και παραχωρήθηκε από τους Πειραιώτες δανεικός στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, με την απόκτησή του, οριστικοποιείται και η αποχώρηση του Παύλου Μητρόπουλου, ο οποίος είχε ζητήσει να φύγει, κάτι που θα γίνει το αργότερο μέχρι αύριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα