Σίλβα: Περιμένει περισσότερα από Φορτούνη και άμυνα

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: Περιμένει περισσότερα από Φορτούνη και άμυνα

bet365

Παρά το τέρμα του ο Μάρκο Σίλβα περιμένει ακόμα περισσότερα από τον Κώστα Φορτούνη και θα ήθελε να είχε αξιοποιήσει καλύτερα το διάστημα που έπαιξε. Προπονητικά παράπονα για την άμυνα.

Ο Σίλβα μπορεί να κάλυψε τους παίκτες του στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με το Πλατανιά, όμως είχε αρκετά παράπονα. Από τον Φορτούνη παρά το τέρμα του και την προσπάθεια που έκανε, περίμενε ακόμα περισσότερα βάσει της ποιότητάς του. Ήθελε από εκείνον να αξιοποιήσει πιο καλά το διάστημα που έπαιξε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να θέλει να τον δει ακόμα καλύτερο στην συνέχεια, καθώς τον θεωρεί έναν εξαιρετικά σημαντικό παίκτη. Ο Μάρκο Σίλβα δεν έμεινε ικανοποιημένος και από την άμυνά του. Κυρίως από τον Μανουέλ Ντα Κόστα και τις τοποθετήσεις του ενώ ο Πορτογαλομαροκινός είχε συμμετοχή στο τέρμα του Ράμος για το 1-0.

Η δουλειά από τους παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να συνεχιστεί. Ο Σίλβα εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του. Το 1-1 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια αποτελεί απαρχή για νέα θεώρηση των δεδομένων ως προς την ομάδα και το τι θα πρέπει να βελτιώσει για την συνέχεια. Γιατί δεν ήταν μόνο η αμυντική λειτουργία αλλά και η επιθετική αναποτελεσματικότητα. Και βέβαια ο Σίλβα εξέφρασε με έντονο τρόπο και τα παράπονά του και τις παρατηρήσεις του προς τους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα