Σίλβα: Περιμένει περισσότερα από Φορτούνη και άμυνα

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ

Σίλβα: Περιμένει περισσότερα από Φορτούνη και άμυνα

Παρά το τέρμα του ο Μάρκο Σίλβα περιμένει ακόμα περισσότερα από τον Κώστα Φορτούνη και θα ήθελε να είχε αξιοποιήσει καλύτερα το διάστημα που έπαιξε. Προπονητικά παράπονα για την άμυνα.

Σίλβα: Περιμένει περισσότερα από Φορτούνη και άμυνα

Ο Σίλβα μπορεί να κάλυψε τους παίκτες του στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με το Πλατανιά, όμως είχε αρκετά παράπονα. Από τον Φορτούνη παρά το τέρμα του και την προσπάθεια που έκανε, περίμενε ακόμα περισσότερα βάσει της ποιότητάς του. Ήθελε από εκείνον να αξιοποιήσει πιο καλά το διάστημα που έπαιξε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να θέλει να τον δει ακόμα καλύτερο στην συνέχεια, καθώς τον θεωρεί έναν εξαιρετικά σημαντικό παίκτη. Ο Μάρκο Σίλβα δεν έμεινε ικανοποιημένος και από την άμυνά του. Κυρίως από τον Μανουέλ Ντα Κόστα και τις τοποθετήσεις του ενώ ο Πορτογαλομαροκινός είχε συμμετοχή στο τέρμα του Ράμος για το 1-0.

Η δουλειά από τους παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να συνεχιστεί. Ο Σίλβα εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του. Το 1-1 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια αποτελεί απαρχή για νέα θεώρηση των δεδομένων ως προς την ομάδα και το τι θα πρέπει να βελτιώσει για την συνέχεια. Γιατί δεν ήταν μόνο η αμυντική λειτουργία αλλά και η επιθετική αναποτελεσματικότητα. Και βέβαια ο Σίλβα εξέφρασε με έντονο τρόπο και τα παράπονά του και τις παρατηρήσεις του προς τους παίκτες του.

Best of internet